Eeuwige Jachtvelden

Lo, There do i see my father

Lo, There do i see my mother

My Sisters and My Brothers


Lo, There do i see my People

Back to the Beginning

Lo, there do they call me

And ask me to take my place.


In the Halls of Valhalla

Is where the brave may live forever

Princess Snow white of White Maines

Ons Evie meisje is een heel apart verhaal. Deze dame is geboren in Denemarken en naar Nederland gekomen als fokpoes. Hier is ze echter gebruikt in de broodfokindustrie, in 3 jaar tijd 6 nesten kittens waarvan 2 van 9. Van haar 4e nest (ook één van 9) moesten de laatste 3 kittens met een keizersnede worden gehaald. Hierna heeft ze ondanks alle risico's nog twee nesten gehad, waarna ze afgedankt werd, en in het asiel hier in de buurt gestopt werd. In de periode dat Evie gedumpt werd, waren wij nog op zoek naar een huisgenootje, en zijn wij naar het asiel bij ons in de buurt gegaan.Op dat moment hebben wij haar even gezien, en waren we op slag verliefd op dit mooie meisje. We konden haar helaas niet meenemen, want ze zat nog in quarantaine.Twee weken later mocht ze daaruit, maar waren wij niet in de mogelijkheid haar op te komen halen, wat we zelf heel jammer vonden.We dachten dat ze diezelfde dag nog opgehaald was, omdat ze van de site verdwenen was, dus we hebben er toen niet veel meer aan gedacht. Tot we een maand later terug gingen naar het asiel. Wij daar kijken maar we vonden niemand waar we een klik mee hadden, tot we weg wilden gaan. Daar kwam uit een krabton Evie gekropen, BOEM daar was het gevoel weer, god wat waren wij verliefd. Het was inpakken en wegwezen! Evie is, door haar geschiedenis, qua karakter onherroepelijk beschadigd. Ze is geen mensenkat, en was, tot de komst van hunter, die ze natuurlijk vanaf kitten af aan heeft op zien groeien, als de dood voor "open" katers. iets wat compleet begrijpelijk is, want als je gebruikt bent als "kittenmachine" betekende een open kater natuurlijk weinig goeds.
Over Hunter en Yumi heeft Eef heerlijk kunnen "moederen", dit is iets wat haar zichtbaar goed deed.

Helaas stapelden de kwaaltjes zich zichtbaar en onzichtbaar op, en op een gegeven moment vonden wij het genoeg.

Grandmasters Riddle in a Box

...Better now
Tell me is it better now
To keep you right here by my side
Or have you like smoke, to fade....

Riddle, mn lieve vent, via een gigantische omweg kwamen wij bij jou terecht, en we zijn blij dat we jou mochten ontvangen hier in huis.in 2013 kwam je in ons leven, als gratis herplaats/afdanker via marktplaats maar ging je eerst nog naar een ander huisje, ook daar moest je noodgedwongen weg, en mocht je bij ons komen. Moddervet was je, dik 15 kilo, en volledig vervilt op je flanken, en onder de roos.

Binnen no time knapte je op bij ons, en leerde je functioneren in een groep, want dat kende je nog niet.

Helaas was jou lichaam op voordat jou sterke geest op was... en hebben we afscheid moeten nemen. we missen je nog iedere dag.

Narya Ló Eldar Fra Jegere Drøm

Op 12 juli 2016 is onze knappe Narya geboren. Ze is in eerste instantie gaan wonen als uitzetpoes bij een  beginnend  cattery welke wij zouden begeleiden. July 2017 hebben wij haar in verwaarloosde toestand met spoed teruggenomen, en op 20 November 2017 hebben wij haar weer moeten afgeven. Lieve, knappe, mooie meid. Het spijt me zo.